Elämää Riistankauhun kennelissä

Shhj:n erikoisnäyttely Viitasaari 24.2.2018

Maanantai 26.2.2018 klo 9:55

B-pentueen oma junnu Bahis ja kasvatti Badding tekivät viikonloppuna ensi esiintymiset virallisissa näyttelyluokissa Shhj:n erikoisnäyttelyssä, jonka Sakari Poti tuomaroi.

Harjoittelu oli kannattanut, molemmat junnut käyttäytyivät oikeinkin mallikkaasti. Badding oli junnu-uroksissa saaden oikein hyvän arvostelun JUK2 ERI tuloksella. Bahiksen kanssa oltiin junnunartuissa tuloksella; JUK1 ERI SA PN3! Molempien arvostelut olivat oikein hyvät ja hyvä mieli jäi koirien hyvästä käytöksestäkin. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: shhj, erikoisnäyttely

Pentujännitystä

Sunnuntai 12.4.2015 klo 20:45 - Heli

Jännitys on jo aivan mahdotonta, huomen aamulla suunnistetaan Hillan kanssa ultraäänitutkimukseen Kälviälle ja vihdoin saadaan varmuus tähän piinaavaan jännitykseen! Kaikki merkit puhuvat sen puolesta, että pentuja olisi tulossa, mutta uskon vasta jos/kun ultraus sen todistaa!

Ainon kanssa Muhoksen erikoisnäyttely... no meni miten meni... Juoksu alkoi uudestaan, olihan edellisestä kulunut jo 3 kk aikaa... Kehässä Aino ei keskittynyt ja oli muutenkin omissa maailmoissaan.

Tuomarina toimi Pekka Kortekangas ja täytyy sanoa, että en oikein tykännyt hänen tuomarointityylistään. Meidän osalta näyttely meni ihan hyvin muuten, toki se SA olisi ollut mukava saada, mutta tuomari ei jakanut ainuttakaan sertiä harmaille! Mukana oli kyllä monen tyyppistä ja väristä koiraa,mutta mikään ei oikein kelvannut. Aivan varmasti oli sertin koiria paikalla. Jotenkin noloa ettei muka rodun erikoisnäyttelystä löytynyt sertin ansaitsevia harmaita...

Mutta kuten sanoin meillä meni ihan hyvin, tuloksena kuitenkin ERI JUK-2. Arvostelu oli erittäin kattava, josta löytyy koiran hyvät, että huonot puolet. Moitetta tuli puutteellisesta värivaihtelusta, väristä ja karvasta. Selkälinjan pehmeydestä oli mainittu, mutta menee kasvun myötä. Rakenne ja mittasuhteet ovat oikeat, hyväluustoiset raajat, hyvä häntä, Käyttäytyminen erinomainen ja liikkuu vaivattomasti. Kommentoi lopuksi vielä minulle, että koiran ulkomuodosta tulee parempi kun kasvaa vielä. Ihan kaikesta en ole samaa mieltä, mutta täytyy olla tyytyväinen kuitenkin ERIin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pentuja, koiran ultraäänitutkimus, erikoisnäyttely

Erikoisnäyttely Muhoksella

Tiistai 17.3.2015 klo 19:15 - Heli

Ainon kanssa ollaan menossa Shhj:n erikoisnäyttelyyn Muhokselle 28.3.2015 ja aikataulut sinne oli julkaistu. Mukana harmaita uroksia 16 ja narttuja 17. Tuomarina toimii Pekka Kortekangas.

Täytyy Ainoa vähän pestä viikonloppuna, onneksi tuo keli kuivasi niin ei oo kaikki paikat enää kurakolla!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Shhj erikoisnäyttely

Erinomainen

Perjantai 6.3.2015 klo 20:23 - Heli

Näyttelykäynnit ovat menneet todella nappiin Ainon kanssa!

Raahe RN 31.1.2015 Kakko Tapio JUN-ERI, JUK1, PN1, SA, ROP, SERTI

Nivala RN 7.2.2015 Poti Sakari JUN-ERI, JUK1, PN4, SA

Seinäjoki RN 21.2.2015 Hartus Jaana JUN-ERI, JUK1, PN1, SA, VSP, SERTI

Ainon sisko Alma sai SEinäjoelta VASERT.

Seinäjoella oli tarkoitus olla kasvattajaryhmä, mutta velipoika Aku valitettavasti loukkasi tassunsa niin ei saatu ryhmää kasaan.

Hilla oli mukana Raahessa tuloksin KÄY-EH, KÄK1. 

Tuomarin kommentti oli, että olisi ollut ERIN arvoinen jos olisi ollut hoikemmassa kunnossa. Hauska kommentti, kun koiralle yritetty saada useampi vuosi massaa. Oikeassahan tuomari oli, nyt on tukevassa kunnossa jo hieman liikaaki.

Ennen Seinäjokea ilmoitin Ainon Muhokselle 28.3 pidettävään erikoisnäyttelyyn.

Lisäksi vielä tulossa Kauhavan ryhmänäyttely 9.5.2015 johon ilmoitettu kasvattajaluokka.

Näiden jälkeen sitten CACIB:n metsästys aloitetaan Ylivieskan KV näyttelystä 19.7.2015.

Ainon kanssa on ollut mukava käydä näyttelyissä, niin hienosti se osaa käyttäytyä ja esiintyä! Lahtisen Johannan handleri-kurssi oli meille omiaan viime syksynä ja nyt keväällä mennään toiselle kurssillekin.

fb_img_1424624476593.jpg

Kuvassa Humbakan Alma & Aino Seinäjoen näyttelyissä

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kakko Tapio, Poti Sakari, Hartus Jaana, ryhmänäyttely, shhj erikoisnäyttely, Humbakan