Elämää Riistankauhun kennelissä

Pentuja tulossa!

Share |

Tiistai 21.8.2018 klo 9.01


Huh huh! Meidän elokuun 20. päivä alkoi vähän erilaisissa merkeissä kuin yleensä. Kartilla oli sovittuna tiineysultra Eläinklinikka Niveleen heti aamuksi. Täytyy kyllä myöntää, että jännitys oli todella suuri, kun aikaa odotin ja paikan päällä koiraa pöydälle nostin... Hyvin pian sainkin hyviä uutisia, pentuja näkyy! Ja niitähän sitten löytyi... eläinlääkäri sai laskettua ainakin 10 pentua, mahdollisesti enemmänkin! Uhkasin tuoda niitä sitten nyyteissä klinikan portaillekin...

ultra.jpg

Osa ultrassa näkyneistä pennuista

Kartin kausi alkaa mammalomalla, onhan se adhd ollutkin jo niin omissa maailmoissaan ja todella rauhallinen muutoinkin olemukseltaan. Kartti oli astutettu yhdesti Jopesalon Hulilla ja päivä osui ilmeisesti aika nappiin. Määrää käydään varmistelemassa sitten lähenpänä synnytystä, vaikka isosta määrästä ei tarkkaa tietoa tahdo saada siinäkään.

Muutama kysymys on tullut, että miksi käytän urosta joka ei ole käyttövalio. Hulilla on koetuloksia kyllä KVA:n edestä, mutta näyttelyistä uupuu se tarvittava tulos KVA:n arvoon. Hulin oikean korvan kärki on taittunut ja se aiheuttaa HYL maininnan näyttelyissä. Toinen korva on hyvä, eikä se ole mitenkään pehmeäkään. Meidän koirilla on ollut hyvät korvat, joten ehkä tässä on hyvä katsoa urosta "läpi sormien". Huli on käyttöominaisuuksiltaan erinomainen, erittäin sitkeä ja hyvä hirvikoira, näitä ei valitettavasti kasva joka puussa, kun muut haluamani ominaisuudet lasketaan mukaan. Korvasta annoin tällä kertaa anteeksi, kun en ollut valmis käyttämään huonohäntäistä koiraa Kartille. Jos pennut vanhempiinsa tulee, niin pitäisi tulla hirvikoiria, joilla on riistaveret kohdillaan! Suuresta pentumäärästä johtuen, vielä uskaltaa ottaa pentuvarauksia lisää.

huli.jpg

Jopesalon Huli

Avainsanat: harmaa norjanhirvikoira, pentuja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini