Elämää Riistankauhun kennelissä

Pentujännitystä

Share |

Sunnuntai 12.4.2015 klo 20.45 - Heli


Jännitys on jo aivan mahdotonta, huomen aamulla suunnistetaan Hillan kanssa ultraäänitutkimukseen Kälviälle ja vihdoin saadaan varmuus tähän piinaavaan jännitykseen! Kaikki merkit puhuvat sen puolesta, että pentuja olisi tulossa, mutta uskon vasta jos/kun ultraus sen todistaa!

Ainon kanssa Muhoksen erikoisnäyttely... no meni miten meni... Juoksu alkoi uudestaan, olihan edellisestä kulunut jo 3 kk aikaa... Kehässä Aino ei keskittynyt ja oli muutenkin omissa maailmoissaan.

Tuomarina toimi Pekka Kortekangas ja täytyy sanoa, että en oikein tykännyt hänen tuomarointityylistään. Meidän osalta näyttely meni ihan hyvin muuten, toki se SA olisi ollut mukava saada, mutta tuomari ei jakanut ainuttakaan sertiä harmaille! Mukana oli kyllä monen tyyppistä ja väristä koiraa,mutta mikään ei oikein kelvannut. Aivan varmasti oli sertin koiria paikalla. Jotenkin noloa ettei muka rodun erikoisnäyttelystä löytynyt sertin ansaitsevia harmaita...

Mutta kuten sanoin meillä meni ihan hyvin, tuloksena kuitenkin ERI JUK-2. Arvostelu oli erittäin kattava, josta löytyy koiran hyvät, että huonot puolet. Moitetta tuli puutteellisesta värivaihtelusta, väristä ja karvasta. Selkälinjan pehmeydestä oli mainittu, mutta menee kasvun myötä. Rakenne ja mittasuhteet ovat oikeat, hyväluustoiset raajat, hyvä häntä, Käyttäytyminen erinomainen ja liikkuu vaivattomasti. Kommentoi lopuksi vielä minulle, että koiran ulkomuodosta tulee parempi kun kasvaa vielä. Ihan kaikesta en ole samaa mieltä, mutta täytyy olla tyytyväinen kuitenkin ERIin.

Avainsanat: pentuja, koiran ultraäänitutkimus, erikoisnäyttely


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini