Elämää Riistankauhun kennelissä

Kevättä rinnassa

Share |

Maanantai 21.3.2022 klo 12.00 - Heli


Pentuja toiveissa

Tämän vuoden pentujen odotus käynnistyi vierailulla Ruovedelle Kaarnakorven Lekan luokse Bahiksen kanssa. Toiveissa olisi varhaiskypsiä, riittävän sitkeitä hirvikoiria, joilta saattaa löytyä myös kiinnostusta karhulle. Näille pennuille etsimme aktiivisia kokeissa käyviä koteja, kiinnostus karhumetsälle on plussaa. Pentujen pitäisi syntyä viikolla 19 ja luovutus heinäkuun puolen välin tienoilla. Tiineys käydään varmistamassa Nivalassa Eläinklinikka Nivelessä huhtikuussa. Sami arvio syntyvien pentujen määrästä on pitänyt aina paikkansa +/- 1 tarkkuudella ja tiineysröntgenissä emme sen vuoksi käykään. 

SHHJ vuosikokous ja päänäyttely

Astutusviikonlopulle osui myös rotujärjestömme vuosikokous ja päänäyttely Vuokatissa. Vuosikokous sujui hyvässä hengessä ja ilman äänestyksiä. Minut palkittiin rotujärjestön hopeisella ansiomerkillä, joka oli iloinen yllätys.

shhj.jpg

Sunnuntain päänäyttelyyn ei osallistunut omia koiria, mutta kasvatteista näytillä kävivät Havu ja Hilima junioriluokissa (yhdistelmästä Toistuvan Riki - Riistankauhun Bahis). Harmaat tuomaroi Riitta Niemelä. Molemmat koirat käyttäytyivät oikein mallikelpoisesti.

DSC_25261.JPG

Riistankauhun Havu JUN-ERI1 SA JUN-SERT JUN-ROP VARA-SERT

"53 cm. 1 vuosi. Ryhdikäs nuori mies, jolla sopiva vahvuusaste. Sameahko vaaleanharmaa. Hyvä uroksen pää. Sopiva maski. Silmät voisivat olla hieman tummemmat. Hyvä asentoiset korvat. Hyvä rungontilavuus. Erinomainen raajarakenne. Hyvin kiinnittynyt ja hyvin kannettu häntä. Reippaat ja yhdensuuntaiset liikkeet. Avoin käytös."

Riistankauhun Hilima JUN-EH

"48 cm. Keskikokoa hieman pienempi. Hyvät nartun mittasuhteet. Feminiininen pää, maski voisi olla selvempi. Hieman kookkaat korvat ja ne voisivat olla tummemmat. Runko ja eturinta saavat vielä iän myötä täyttyä. Kevyehkö raajaluusto. Käpälät voisivat olla tiiviimmät. Erinomainen hännnänkiinnitys. Oikea turkinlaatu. Kevyet ja ryhdikkäät liikkeet. Koira joka vaatii aikaa. Avoin käytös."


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini