Elämää Riistankauhun kennelissä

Monenlaista taas

Maanantai 30.6.2014 klo 23.11 - Heli

Tänään lähti Runneri uuteen kotiin ja nyt onki kova mietintä minkälainen auto tilalle hankitaan...

Hinta pitäs olla alle 4 tonnia, mielellään neliveto, diesel ja Toyota. Osaappa tässä päättää kun Nettiautoa selailee...

Aino kasvaa kovaa vauhtia ja on osoittautunut melko tomeraksi sesseksi.

Ainon kanssa on käytetty ja käytetään vielä enemmän aikaa tottelevaisuuteen mitä Hillan kanssa. Hillankin kanssa opeteltiin luoksetuloa pilliin puhaltamalla ja se toimi just niin kauan kun ei hirvistä ollut tietoa... Nyt on pilli mukana päivittäin ja toivotaan että Ainosta saataisiin hieman tottelevaisempi hirvikoira. Toistaiseksi toimii erinomaisesti.

Viime viikolla kävimme lomareissun Sotkamossa. Anna ja Hilla jäivät kotivahdeiksi ja hoitaja kävi ne hoitamassa loman ajan. Aino oli ystävälläni vierihoidossa ja koti-ikävä ei vaivannut yhtään kun oli monenlaista karvaista kaveria ja oikein mukava samojedijunnu Pyry jyrykaverina. Lisäilen alle kuvia Ainon lomasta.

aino.jpg

Ensi viikolla tuleekin Ainolla 12vk täyteen ja on aika ensimmäisten rokotusten. Viimesimmän matokuurin saikin eilen.

Punkkiaineeksi hankin tänä vuonna kaikille koirille Bravecto -tabletit. Kalliita oli mutta tuli silti halvemmaksi mitä aikaisemmin käytetyt valeliuokset ja huomattavasti helpompi käyttää. Tilasin samaan syssyyn Milbemax -tabletit odottamaan syksyä, hoidan kaikki koirat sitten juuri ennen pyyntikautta nenäpunkkia ajatellen. Oireillu ei ole nytten kukaan mutta hoidetaan varmuuden vuoksi ja tulee samalla loishäätökin hoidettua. Näille Milbemaxeille olisi edullisempi vaihtoehto; Interceptor, mutta saatavuus tosi huono ja nytkään ei ollut tiedossa onko tulossa markkinoille taas vai ei, joten otimme Milbemaxit hyllylle odottamaan. Hinta näille nenäpunkki lääkkeille on kova joten olisi kyllä erittäin toivottavaa että tämä halvempi lääke saataisiin taas kunnolla markkinoille!

aino_ja_pyry.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Toyota 4Runner , hirvikoiran tottelevaisuus, Bravecto, Milbemax, Interceptor